Hiki tirisee iholla. Lämpö on kuin lämmin halaus ja nautin siitä vaikka kulmat ovatkin kurtussa. Vaikeinta tällähetkellä on päättää nauttiiko ulkona säästä vai kaavoittaako elokuussa näytöksen saavaa ‘Let’s talk a bit’ -mallistoa. Onneksi kynnys on jo ylitetty ja asiaa ei halua enään helposti siirtää ja kiertää kun hommat on jo aloitettu. Monta asiaa saattaa sattumalta törmätä toisiinsa ajatuksissa eikä mihinkään pääse uppoutumaan. Tapahtuman järjestäminen, yhteistyökumppanit, materiaalit, aikataulu, kaavoittaminen.. huuhh onneksi ollaan Venlan kanssa tässä veneessä kaksin.

 

Ihan mahtavaa ja ihan tosi jännittävää olla osa Tampereen Design -ja Arkkitehtuuriviikkoa elokuussa. Vaatteita ja kenkiä sisältävä näytöksemme järjestetään Kehräsaaren ravintola 931ssä. Lähempänä voin kertoa lisää!

Onneksi päivän kanssa voi tasapainotella ja tehdä kaikkea just sopivasti. Kun aamulla Rauhaniemen metsä herättää, voi pari tuntia tehdä intensiivisesti hommia ja lopettaa juuri ennen kuin tulee huolimattomaksi. Pitkän kaavan kautta syöminen on päivän paras hetki ja sen jälkeen oli ihan pakko mennä uimaan. Kunhan vaan pääsee ajoissa kotiin tekemään vielä pariksi tunniksi keskittynyttä työtä niin ainakin minä olen erittäin tyytyväinen ihan koko päivään!

Huomenna 15.5 pääsen herkuttelemaan ystävyyttä ja taidetta Turun B-Galleriaan Rita Vaalin ja Anni Haunian Haus de pnojekt: Happy Dirt Bayn avajaisiin! Nam!